Information from VIPPS AS. Information only in Norwegian. Only applies to Norwegian citizens

1 day and 12 hours
Complete
Complete

The maintenance is now complete. Thanks for your patience.

BankID på mobil for Telia er nå tilgjengelig igjen

https://www.bankid.no/status/

Avatar for André
André
Underway

The scheduled maintenance is now underway. We'll keep you updated on our progress.

Scheduled

Informasjon fra Vipps AS om BankID og skattemeldingsdagen 4. april

Nå er det snart klart for Skattemeldingsdagen 4. april. Allerede litt før midnatt 3. april starter innslippet av nordmenn som vil sjekke skattemeldingen sin. Vipps AS og leverandører har i samarbeid med Difi gjort flere tiltak som skal gjøre BankID-tjenestene mer robuste og klare for stor trafikk.

Vi vet av erfaring at denne dagen er en ekstraordinær dag, og de siste par årene har det svake leddet vært BankID på mobil. Flere tiltak er gjennomført for å unngå problemer vi har opplevd tidligere, og ytelsestestene har vist gode resultater. Men da dette er en dag med trafikk på et langt høyere nivå enn vanlig og det er vanskelig å teste med reell trafikk, kan vi aldri garantere at alt fungerer- perfekt.

I Vipps AS samles ressurser som er involvert på tvers av selskapet, og er klare for beredskap fra 3. april. Vi har fortløpende kommunikasjon med Difi og berørte parter. Vi følger utviklingen kontinuerlig for å kunne håndtere eventuelle problemer raskt og med minst mulig påvirkning for kunder og sluttbrukere.

Skulle det oppstå en hendelse som berører mange over tid, følges beredskapsplanen for BankID-tjenestene på normalt vis.

Began at:

Affected components
  • Signing
    • BankID Norway